Architektenburo Smeets BNA

Met ruim 80 jaar ervaring werkt Architektenburo Smeets BNA met een gedreven team vanuit het monumentale kantoorpand met een moderne inrichting aan de Voorstad Sint Jacob in Roermond. De creativiteit wordt in deze mooie werkomgeving optimaal omgezet bij het realiseren van uitdagende projecten.

Met veel passie en plezier versterken de talentvolle ontwerpers elkaar op basis van eigen specialismen. Teamwork is dan ook de sleutel bij het realiseren van diverse opdrachten, van woningen tot utiliteitsprojecten.

Wij ontzorgen hierbij op het gebied van architektenwerkzaamheden, haalbaarheidsonderzoeken en het complete traject van ontwerpfase, omgevingsvergunning aanvraag en melding activiteitenbesluit aanvraag tot aan de aanbesteding, directievoering en oplevering.

Als erkend BNA bureau (Branchevereniging van Nederlandse Architectenbureaus) werken we dagelijks met veel enthousiasme aan kleine en grootschalige projecten.

Projecten

Architektenburo Smeets BNA heeft een zeer gevarieerde orderportefeuille, met woningbouw, utiliteitsbouw en projecten in realisatie. Lees meer